Spreker Laurens Visscher

28 februari 2021
10:00 tot 11:15

28 februari 2021
10:00 tot 11:15

Deze zondag spreekt Laurens Visscher over Bouwen aan gezonde relaties: onvoorwaardelijke liefde; deel 4 in de 10-delige serie 'Bouwen aan gezonde relaties'.

De titel van zijn preek is “ Wees een bouwer!”

God heeft ons geschapen met het vermogen om liefde te geven en de behoefte om liefde te ontvangen. Toch gaat het vaak nog mis in onze relaties. Wat is eigenlijk het fundament van gezonde relaties? En hoe kunnen we leren werken aan veilige intieme relaties met de mensen om ons heen?

God heeft ons daarbij alles gegeven om te bouwen aan goede relaties. En een goed bouwwerk kent gezonde pijlers. Welke dat zijn hoor je in deze preek. Vanuit de bijbel en mijn eigen leven laat ik je zien hoe je pijlers kunt afbreken, maar ook weer kunt opbouwen. Gelukkig houdt God onvoorwaardelijk van ons en zal Hij ons helpen om goede bouwers te zijn.

Bij deze serie gebruiken we het boek van Danny Silk 'Laat je liefde werken'. Dit boek is te bestellen bij Bol.com en is een echte aanrader voor iedereen die zoekt naar verbetering van zijn of haar relaties.  

In verband met de lockdown zal deze samenkomst om 10:00 uur via livestream te volgen zijn. We nodigen je van harte uit deze dienst te volgen via www.rafaelamersfoort.tv.


Heb je een vraag of een nood? Of wil je graag gebed ontvangen? Neem dan contact op met ons Ministry Team. 
Zij zitten op zondagmorgen tussen 9.45u tot 12u voor je klaar om naar je te luisteren of met je te bidden. Contact opnemen kan door te bellen naar 033-7600409 of door te klikken deze link.
Je kunt hier een WhatsApp bericht achterlaten en er zal dan contact met je worden opgenomen. 
Schroom dus niet als je gebed of een gesprek nodig hebt!