Spreker Peter Paas

11 april 2021
10:00 tot 11:15

11 april 2021
10:00 tot 11:15

God heeft ons geschapen met het vermogen om liefde te geven en de behoefte om liefde te ontvangen. Toch gaat het vaak nog mis in onze relaties. Wat is eigenlijk het fundament van gezonde relaties? En hoe kunnen we leren werken aan veilige, intieme relaties met de mensen om ons heen?

Deze zondag spreekt Peter Paas over 'niveau's van intimiteit', deel 8 in de 10-delige serie 'Bouwen aan gezonde relaties'.

De titel van zijn preek is: Leef je? Of word je geleefd?

Hoe voorkom je dat relaties je meer energie kosten dan opleveren?
Hoe laat je je liefde werken, maar zonder dat je over je heen laat lopen, mensen over je grenzen gaan. En zonder dat dit koste gaat van jezelf?

Bij deze serie gebruiken we het boek van Danny Silk 'Laat je liefde werken'. Dit boek is te bestellen bij Bol.com en is een echte aanrader voor iedereen die zoekt naar verbetering van zijn of haar relaties.  


Hieronder kun je tickets voor de dienst reserveren.
Je hoeft alleen tickets te boeken voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. Kinderen die jonger zijn mogen mee de zaal in en hebben geen ticket nodig, voor hen is er altijd plek.

Tickets annuleren
Mocht je op het laatste moment toch niet naar de dienst kunnen komen dan kun je via de link in de email (met de toegestuurde tickets) je ticket wijzigen of annuleren. Hierdoor geef je anderen de mogelijkheid om naar de samenkomst te komen. Na het invullen van de benodigde code klik je op enter en kun je de tickets wijzigen of annuleren.

Bij een 'vol huis' kun je ook thuis om 10:00 uur de livestream volgen via www.rafaelamersfoort.tv.

Heb je een vraag of een nood? Of wil je graag gebed ontvangen? Neem dan contact op met ons Ministry Team. 
Zij zitten op zondagmorgen tussen 9.45u tot 12u voor je klaar om naar je te luisteren of met je te bidden. Contact opnemen kan door te bellen naar 033-7600409 of door te klikken deze link.
Je kunt hier een WhatsApp bericht achterlaten en er zal dan contact met je worden opgenomen. 
Schroom dus niet als je gebed of een gesprek nodig hebt!