Spreker Marten Busstra

13 juni 2021
10:00 tot 11:15

13 juni 2021
10:00 tot 11:15

Deze zondag zal Marten Busstra spreken over het Hart van aanbidding. Deze preek is een onderdeel van de serie 'Leven door de Geest'.

Aanbidding, wat is dat eigenlijk en waarom doen we het zo massaal?
Veel mensen lopen weg met sterren op het witte doek of met hun voetbalclub. In elk mensenhart ligt een diep verlangen naar iets groters, naar overwinning en naar schoonheid.
We verlangen ernaar om hier deel van uit te maken. De Bijbel noemt dit verlangen aanbidding en laat zien dat echte aanbidding zijn oorsprong vindt in het verlangen naar God zelf. De mens is geschapen om God te ontmoeten en bij Hem thuis te komen.

Jezus zegt: 'Jullie aanbidden God zonder Hem echt te kennen. Maar wij weten Wie we aanbidden, want wij kennen God'.
Is jouw aanbidding toe aan een upgrade? Boek dan jouw ticket voor de samenkomst op zondag 13 juni 10.00u bij Rafaël Amersfoort aan de Kosmonaut 2 te Amersfoort.

Ontmoet God en laat het verlangen naar al die andere vormen van aanbidding wegsmelten. Want als je eenmaal van het echte, het ware geproefd hebt, wil je nooit meer anders!

 

Hieronder kun je tickets voor de dienst reserveren.
Je hoeft alleen tickets te boeken voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. Kinderen die jonger zijn mogen mee de zaal in en hebben geen ticket nodig, voor hen is er altijd plek.

Bij een 'vol huis' kun je ook thuis om 10:00 uur de livestream volgen via www.rafaelamersfoort.tv.

Tickets annuleren
Mocht je op het laatste moment toch niet naar de dienst kunnen komen dan kun je via de link in de email (met de toegestuurde tickets) je ticket wijzigen of annuleren. Hierdoor geef je anderen de mogelijkheid om naar de samenkomst te komen. Na het invullen van de benodigde code klik je op enter en kun je de tickets wijzigen of annuleren.


Heb je een vraag of een nood? Of wil je graag gebed ontvangen? Neem dan contact op met ons Ministry Team. 
Zij zitten op zondagmorgen tussen 9.45u tot 12u voor je klaar om naar je te luisteren of met je te bidden. Contact opnemen kan door te bellen naar 033-7600409 of door te klikken deze link.
Je kunt hier een WhatsApp bericht achterlaten en er zal dan contact met je worden opgenomen. 
Schroom dus niet als je gebed of een gesprek nodig hebt!