Spreker Richard Klomp

25 juli 2021
10:00 tot 11:30

25 juli 2021
10:00 tot 11:30
Locatie
Grote zaal en Livestream
Kosmonaut 2
Amersfoort

JEZUS ZIEN!

In de afgelopen weken is er, vanuit verschillende perspectieven, gesproken over de invloed van de profetische indruk die onlangs in de samenkomst werd gedeeld. Richard Klomp zal komende zondag spreken vanuit het apostolische perspectief. Wat zien we als we ons oog richten op Jezus? En wat is het effect daarvan? Hebben we Jezus ooit wel gezien in Zijn volle heerlijkheid en glorie? Hoe kunnen we daarin groeien? En wat is dan het gevolg voor de wereld om ons heen?

Je bent van harte welkom in de samenkomst!

Hieronder kun je je ticket(s) reserveren.
Let op! Het is belangrijk dat er voor iedereen (dus ook voor jonge kinderen) een ticket geboekt wordt. Uitgezonderd zijn baby's van 0-1 jaar.
Op dit moment vragen we je (nog) om tijdens verplaatsingen een mondkapje te dragen in ons gebouw, wanneer je zit op je plaats is dit niet nodig.

Bij een 'vol huis' kun je ook thuis om 10:00 uur de livestream volgen via www.rafaelamersfoort.tv

Tickets annuleren
Mocht je op het laatste moment toch niet naar de dienst kunnen komen dan kun je via de link in de email (met de toegestuurde tickets) je ticket wijzigen of annuleren. Hierdoor geef je anderen de mogelijkheid om naar de samenkomst te komen. Na het invullen van de benodigde code klik je op enter en kun je de tickets wijzigen of annuleren.

Heb je een vraag of een nood? Of wil je graag gebed ontvangen? Neem dan contact op met ons Ministry Team. 
Zij zitten op zondagmorgen tussen 9.45u tot 12u voor je klaar om naar je te luisteren of met je te bidden. Contact opnemen kan door te bellen naar 033-7600409 of door te klikken deze link.
Je kunt hier een WhatsApp bericht achterlaten en er zal dan contact met je worden opgenomen. 
Schroom dus niet als je gebed of een gesprek nodig hebt!


 


Locatie
Grote zaal en Livestream
Kosmonaut 2
Amersfoort