Glory Night met Benjamin en Rebecca Kroese

16 december 2022
19:30 tot 23:00

16 december 2022
19:30 tot 23:00
Locatie
Grote Zaal
Kosmonaut, 2
Amersfoort

Glory Night met Benjamin en Rebekka Kroese
Datum: 16 en 17 december 19:30u
Van harte welkom. Geef je op via https://www.eventbrite.nl/e/468373135657

Over Benjamin en Rebecca
Benjamin en Rebecca Kroese komen oorspronkelijk uit Nederland. Zei zijn jarenlang actief betrokken geweest in Rafaël Amersfoort. Benjamin emigreerde in 2013 naar de USA waar hij trouwde met Rebecca.
Benjamin en Rebecca zijn krachtig geraakt door God gedurende de Brownsville opwekking in Pensacola Florida en de “Bay of the Holy Spirit Revival” in Mobile Alabama, waar Rebecca diende als aanbiddingsleidster.
Samen hebben zij mogen dienen in verschillende gemeenten in Amerika. Vier jaar lang maakten ze deel uit van Shake The Nations Ministries met evangelist Nathan Morris. Tijdens deze jaren hebben zij mee mogen werken om duizenden mensen, wereldwijd, keuzes voor Jezus te zien maken en hebben zij vele wonderen en tekenen mogen zien.
In 2021 beantwoorden zei de roep van de Heer om alles los te laten en Hem te volgen, terug naar huis, terug naar Israël. Sindsdien wonen zei, samen met hun 3 kinderen, in Israël. 

Glory nights Amersfoort
Toen Mozes aan de vooravond van zijn grootste geloofsavontuur stond, had hij maar één gebed; Toon mij Uw glorie!

Het is tijd dat ook wij, als leger van God, weer terug gaan naar dit gebed. Daarom organiseren wij, in samenwerking met House of Miracles, twee avonden waarin wij God gaan vragen om ons te zegenen met Zijn glorie. Rebecca zal beide avonden aanbidding leiden en Benjamin zal beide avonden spreken. “In mijn wandel met God heb ik mogen ervaren dat God reageert op honger. Wanneer wij vragen om brood, zal Hij geen steen geven. Ik kijk uit, om samen met jullie, de Heer te zoeken en Hem te vragen om ons te verzadigen met Zijn aanwezigheid. Kom met honger en kom met verwachting!” -Benjamin Kroese. 

Locatie
Grote Zaal
Kosmonaut, 2
Amersfoort