Rafaël Nederland conferentie

23 tot 25 maart

23 tot 25 maart
Locatie
Rafaël Amersfoort
Kosmonaut 2
Amersfoort

Rafaël Nederland Conferentie 2023: 'Dare to (be a) disciple II'

Op donderdag 23 maart gaat de jaarlijkse driedaagse conferentie van Rafaël Nederland van start. Deze conferentie is een rechtstreeks vervolg op de mini conferentie “Dare to (be a) disciple” die we in oktober 2022 gehouden hebben.

Tijdens deze twee dagen in oktober heeft Alan Platt ons meegenomen in de noodzaak van, en roeping tot discipelschap. De driedaagse conferentie in maart zal, onder de titel “Dare to (be a) disciple II' verder gaan waar we in oktober 2022 een komma hebben geplaatst.

Want als er ooit een tijd is waarin de opdracht van Jezus - om de wereld in te gaan en de volken tot discipelen te maken - actueel is, is het wel de tijd waarin we nu leven!

Deze conferentie zal daarom naast aanbidding, gebed, onderwijs, fellowship ook behoorlijk veel ruimte bieden voor tijden van interactie waarin we datgene wat we gehoord en ontvangen hebben ook met elkaar vertalen naar werkbare definities en plannen.

De Rafaël Nederland conferentie 2023 wordt een feest van aanbidding, van de Heer horen, elkaar ontmoeten, toegerust worden, met elkaar het onderwijs dat we ontvangen praktisch maken in de tijden van interactie, tijd voor gebed en bediening, oude vrienden omarmen, nieuwe vrienden maken, elkaar bemoedigen. Kortom een conferentie die je niet mag missen en… waar jij niet gemist kan worden!

Voor meer informatie en tickets klik hier.


Locatie
Rafaël Amersfoort
Kosmonaut 2
Amersfoort