Wonderlijke zondag

24 september 2023
19:30 tot 22:00

24 september 2023
19:30 tot 22:00
Locatie
Rafaël Amersfoort
Kosmonaut 2
Amersfoort

Wonderlijke zondag, 24 september 19.30 uur in Rafaël Amersfoort


Zondagavond 24 september 19.30 uur hebben we een 'Wonderlijke Zondag' bij ons in Rafaël Amersfoort. Benjamin de Koning komt met een klein team van Royal Mission en zal samen met onze eigen mensen gaan samenwerken om wonderen te verwachten, genezingen en reddingen te zien.

Wonderen horen bij de bediening van Jezus! En wonderen zijn kenmerken van het koninkrijk van God! We willen graag meer ruimte maken voor het werk van de Heilige Geest en we verwachten dat er (meer) wonderen gaan gebeuren. 

De gezamenlijke passie van Rafaël Amersfoort en Royal Mission is om alle generaties te zegenen, inspireren, troosten en vooral helpen om een wonder van God te verwachten én te ontvangen! ‘Want het Koninkrijk van God bestaat niet in woorden, maar in kracht‘ (1 Korintiërs 4:20). 

Heb jij een wonder nodig of ken jij iemand die een wonder nodig heeft? Zorg dat jij er bij bent en reserveer 24 september in jouw agenda! En kom samen met vrienden, collega’s en familieleden die een wonder van God nodig hebben en laten we verwachten dat God nog steeds dezelfde is, gisteren, vandaag en altijd! 

Voor deze avond zijn we ook op zoek naar vrijwilligers! Wil jij je helpen om deze avond praktisch mogelijk te maken? Dan zoeken we jou! Stuur even een email naar Menno Ouweneel.
Hij helpt in de coördinatie. 


We zijn verwachtingsvol over wat God wil gaan doen die avond!
 


Locatie
Rafaël Amersfoort
Kosmonaut 2
Amersfoort