Encounter conferentie

12 tot 13 april

Boek nu je tickets voor de Encounter conferentie met Dr. Guy en Ilke Peh!
12-13 april 2024

12 tot 13 april
Locatie
Rafaël Amersfoort
Kosmonaut 2
Amersfoort

Boek nu je tickets voor de Encounter conferentie met Dr. Guy en Ilke Peh!
12-13 april 2024

Encounter, een ontmoeting met God! Dat is waar we naar verlangen. En het is wat iedereen nodig heeft: één blik of een woord van de man die God is: Jezus Christus, dat verandert je leven! 

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april vindt de conferentie ‘Encounter’ plaats, georganiseerd door Rafaël Amersfoort, in ons gebouw aan de Kosmonaut 2.
Je bent van harte welkom!

Onze vriend en speciale gast Dr. Guy Peh zal ons meenemen in de Encounter met God. Het wordt een geweldige tijd van aanbidding, onderwijs, activatie, bediening en fellowship. Dus reserveer vandaag nog je tickets!

Tijdens deze conferentie kun je verwachten dat je God zult ontmoeten. Het woord ‘encounter’ betekent een krachtige confrontatie met het onverwachte. De geestelijke betekenis is dat er iets nieuws gaat beginnen, dat er een nieuw seizoen aanbreekt en dat er nieuwe deuren opengaan. 
God ontmoeten laat je niet onveranderd. Je verandert naar Zijn beeld en gaat lijken op Zijn Zoon Jezus, door de Geest.
En je wordt gelanceerd in je bestemming op aarde. En bovenal: je gaat gepassioneerd van Jezus houden!

De Encounter conferentie richt zich op training, toerusting en bemoediging van de gelovigen. Daarnaast zal het bovennatuurlijke stromen door de profetische bediening en door tekenen en wonderen.
Dr. Guy Peh zal ons onderwijzen en trainen in de Encounter met God. Hij zal ons leiden in verschillende activaties en in een tijd van gebed en bediening. Alles uiteraard zoals de Geest van God het ingeeft.
En vanzelfsprekend zetten we tijd apart voor de aanbidding van onze Koning!

Het programma:
Sessie 1 - Vrijdagavond 12 april 19:30 - 22:00uur
Sessie 2 - Zaterdagmiddag 13 april 14:00 - 16:30 uur
Sessie 3 - Zaterdagavond 13 april 19:30 - 22:00 uur

Ook zal Dr. Guy Peh spreken in de eredienst op zondagochtend om 10 uur. Van harte welkom!

Klik hier om meer te lezen over wie Dr. Guy en Ilke Peh zijn.

Bestel je tickets hieronder!
Toegang is gratis

Praktisch mededelingen:

  • Parkeren: Komt u met de auto? Graag attenderen we u erop dat de locatie zich op een bedrijventerrein bevindt. Rondom het gebouw van Rafaël Amersfoort is weinig parkeergelegenheid beschikbaar aangezien de parkeerplekken grotendeels gereserveerd zijn voor bezoekers van bedrijven. Daarom raden we u aan om: samen te rijden met anderen of met openbaar vervoer te komen. Of gebruik te maken van openbare parkeerplaatsen. Bijv. in de buurt van de adressen: Maanlander, Het Want, Haagse hofje, Ariane, Poortersdreef, Kattenbroekerpoort en Gangboord. 
    Om geen overlast in de buurt te veroorzaken verzoeken we je nadrukkelijk om je aan de algemene parkeervoorschriften te houden en niet te parkeren op de terreinen van bedrijven. Waar zeker NIET geparkeerd mag worden is op de Kosmonaut bij Nr. 5 (Amer Houttechniek), Nr. 6, Nr.8, Theo Meijer en Fitness-House Nieuwland. Sommige bedrijven sluiten hun terreinen ook af na sluitingstijd (bijv. door middel van slagboom of hek) waardoor u geen toegang meer heeft tot uw auto.
  • Zaal open: half uur voor aanvang.
  • Avond eten: op zaterdag is er van 16.30 tot 19.30 uur een pauze. Tijdens deze pauze kunt u ergens in de buurt wat gaan eten of uw zelf meegebrachte eten nuttigen.

 

Ticket informatie

Locatie
Rafaël Amersfoort
Kosmonaut 2
Amersfoort