Alpha-cursus

10 september 2019
18:30 tot 21:30

10 september 2019
18:30 tot 21:30

Welkom op de startavond van de nieuwe Alpha-cursus!

Ken je dat gevoel? Als je vrienden of familie hoort vertellen over dingen waar ze in vastlopen of over de levensvragen waar ze mee rondlopen? Dat je zou willen dat ze God zouden leren kennen, en gaan ontdekken wie Jezus is omdat Zijn Liefde hét antwoord is…?
Deze startavond is een heel mooie gelegenheid om mensen uit te nodigen of mee naar toe te nemen!

Alpha is een plek waar je terecht kunt met je vragen of twijfels en gewoon zelf mag gaan ontdekken wie Jezus is.
Een plek waar je kunt zijn wie je bent.

Deze avond is bedoeld voor iedereen: mensen die op zoek zijn naar de zin van het leven of vragen hebben over God, en voor mensen die gewoon willen kijken of de cursus iets voor hen is. Of voor oud-cursisten die zich verder willen verdiepen in het christelijk geloof. Zij kunnen ná deze avond doorstromen naar de Alpha2-cursus.
Het is een leuke, laagdrempelige avond. We beginnen met een gezellige en lekkere (gratis) maaltijd. Zo willen we mensen laten ervaren dat dit een plek is waar je met elkaar kunt praten over grote levensvragen èn waar je op een ontspannen manier kunt kennismaken met het christelijke geloof. Nodig dus je vrienden/familie/kennissen/collega’s/buren uit of kom met ze mee. Deze avond kan echt het begin zijn van een levensveranderend proces!

Als je van plan bent te komen, graag aanmelden via  ivm het eten.

Waar: Kosmonaut 2
 Tijd: 18.30u tot 21.30u
 Info: rafaelamersfoort.nl/alpha of .

Iedereen is van harte welkom!

Mocht je nog vragen hebben, of jezelf en/of gasten willen aanmelden: zondag 8 september staan we in de foyer bij de Alpha-banner.

Hartelijke groet,
Het Alpha-team

PS Zou je graag ook betrokken willen zijn bij Alpha en ons misschien willen helpen? Bijvoorbeeld door te koken of door mensen (indien nodig) te helpen met vervoer? Laat het ons dan weten, we horen het graag!