Marriage Course

12-03-2020
19:45 tot 20:00

Is je relatie in een nieuwe fase door een verandering in carrière, de komst van een baby of andere life-events? Heb je onopgeloste issues die je graag uit de weg helpt? Ben je op zoek naar meer diepgang in je relatie? Gaat het gewoon fantastisch en wil je blijven investeren? Dan is de Marriage Course echt iets voor jou!

12-03-2020
19:45 tot 20:00
Website

Wij organiseren in het voorjaar weer een cursus van 7 avonden die door Alpha Nederland onder de naam Marriage Course over heel de wereld wordt gegeven. Het zijn 7 avonden van herkenning, herstel en werken aan gezond gedrag binnen je relatie. Want, zoals een relatiedeskundige onlangs weer zei: ‘Het gaat er niet om of je met de goede man/vrouw getrouwd bent, het gaat er om of jij de goede dingen doet in je huwelijk.’

De 7 avonden hebben de volgende onderwerpen:
– Fundamenten leggen
– De kunst van communicatie
– Omgaan met conflicten
– De kracht van vergeving
– de invloed van  familie, ouders en schoonouders
– Goede seks
– Liefde in actie

Kenmerken van deze avonden: nuttige handreikingen, gezellig, opdrachten doen met elkaar, veilig voor de deelnemers want je deelt je ervaringen niet in de groep maar uitsluitend met je eigen partner.

De kosten voor de avonden zijn heel laag gehouden, namelijk 60 euro per echtpaar voor de hele cursus. Dit is inclusief 2 werkboekjes voor de deelnemers.

De cursus wordt gehouden op donderdagavond en start om 19.45 uur. De koffie is klaar om 19.30 uur.
De data: 27 feb, 12 en 26 mrt, 9 en 23 apr,  7 en 21 mei.

De deelnemers wordt geadviseerd het boek ‘Ik ook van jou’ van Nicky en Sela Lee aan te schaffen.

De cursus wordt gegeven door:
Simeon en Rianne van Dam
Bram  en Helma de Blouw

Voor vragen en aanmelden:  of ga naar de website