Geschonden Vertrouwen

Geschonden Vertrouwen is een speciaal ontwikkeld herstelprogramma voor vrouwen die ernaar verlangen om opnieuw hoop, herstel, vernieuwing en gezonde relaties te ontdekken en te ervaren.

Dit bericht is geplaatst op 26-04-2019
Geschonden Vertrouwen

We moedigen je aan om deel te gaan nemen in een Geschonden Vertrouwen groep wanneer je partner worstelt met zijn verslaving aan porno en/of seks. De vrouwengroep helpt je om genezing en herstel te vinden. Er wordt gewerkt met het Negen Pilaren van Herstelprogramma van Diane Roberts. Je zult vaardigheden leren die je helpen om wijze Bijbelse beslissingen te kunnen maken, om gezonde relatiegrenzen te ontwikkelen en om je eigen pijn, schaamte, trauma, boosheid en rouw te verwerken.

Het Geschonden Vertrouwen Herstelprogramma bestaat uit 40 bijeenkomsten en duurt ca. anderhalf jaar. Eerst wekelijks en later tweewekelijks. Daarna zijn er terugkom-momenten waar de vrouwen bij elkaar komen. Het is mogelijk om op verschillende momenten ‘in te stromen’. Locatie is het gebouw van Rafaël Amersfoort. Details volgen wanneer je deelname bevestigd is.