Ik zie weer Licht

“Ik voelde me vaak alleen in mijn huwelijk. Met de problemen die er waren. Kon er niet zomaar met iemand over praten. Het is toch je man waarover het gaat. En je wilt hem niet verdere schade toebrengen. Had hij maar een gebroken been. Dan was het zichtbaar en kon ik erover praten. Maar dit was iets wat binnenin ons huwelijk afspeelde. En waar heel veel schaamte op ligt.

Dit bericht is geplaatst op 25-03-2019

Geschonden vertrouwen is voor mij een plek waar ik kan delen wat het met mij gedaan heeft. Waar ik mijzelf kan zijn. Waar ik kan delen hoe pijnlijk het voor mij vanbinnen is. Want het is pijnlijk als je man verslaafd is. Zijn verslaving raakt mij. Zijn verslaving heeft consequenties voor ons huwelijk.
Nu ik bijna door dit proces ben merk ik dat ik iets kan afsluiten voor mijzelf.
Ik ben mijn pijn gaan verwerken op een gezonde manier. En ik merk dat er ruimte komt voor iets nieuws. Er komt ruimte om mijn man op een andere manier te gaan bekijken. Er komt ruimte voor een andere soort van liefde. Liefde zoals God het bedoeld heeft. Ik zie hem geestelijk groeien. Waar ik heel blij en dankbaar voor ben. We kunnen op een fijne manier samen delen en over onze pijnen en angsten praten.
Ik besef dat de Heer werkelijk hersteld. Hij is mijn Geneesheer.
We zijn er nog niet…. maar ik zie nu weer licht aan het eind van de tunnel.

Het begeleidersteam wil ik bedanken voor de tijd en energie die zij erin gestoken hebben. Bewondering! En boven alles wil ik God bedanken want Hij is degene die mij geleid heeft naar Geschonden Vertrouwen groep. Hij wist wat ik nodig had. Hij weet wat goed voor me is.
Dus voor alle andere vrouwen wil ik zeggen. Is je man verslaafd? Ga er niet alleen mee rondlopen. Samen delen is samen helen. Vraag aan God wat je nodig hebt. Steun niet op eigen inzichten. Hij weet wat goed voor je is. Luister naar Zijn stem. Hij heeft altijd het allerbeste met je voor!
Hij is voor je!”

Ik zie weer Licht