Alpha-cursus

De Alpha-cursus is voor iedereen! Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven en ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt: dat kan tijdens de Alpha-cursus. Deze cursus bestaat uit 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. 

Dit bericht is geplaatst op 11-07-2019

We beginnen met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort, inspirerend verhaal over het onderwerp van die avond. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen. De avonden beginnen om 18:30 uur en eindigen om 21:30 uur.

Kijk op onze website voor meer informatie en aanmelden. 

De Alpha-cursus is dè plek waar je met elkaar kunt praten over grote levensvragen èn waar je op een ontspannen manier kunt kennismaken met het christelijke geloof. Nodig dus je vrienden/familie/kennissen/collega’s/buren uit of kom met ze mee. Deze avond kan echt het begin zijn van een levensveranderend proces!

Zou je graag ook betrokken willen zijn bij Alpha en ons misschien willen helpen? Bijvoorbeeld door te koken of door mensen (indien nodig) te helpen met vervoer? Laat het ons dan weten, we horen het graag!

Het Alpha-team