Uitnodiging Arrows BBQ

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar oud? Dan is dit bericht voor jou!

Dit bericht is geplaatst op 10-09-2019

 

Hoe tof is het om samen met leeftijdsgenoten op te trekken, God te ontmoeten en te groeien in geloof?! God verlangt ernaar om zijn plan voor jou leven uit te werken door Zijn lichaam, de gemeente. Paulus schreef over het belang hiervan in de brief aan de Efeziërs;

“Doe uw uiterste best de eenheid te bewaren die de Heilige Geest onder u tot stand heeft gebracht, door in vrede met elkaar te leven. Wij horen immers allemaal bij hetzelfde lichaam, wij hebben dezelfde Geest, wij verwachten dezelfde heerlijke toekomst, omdat God ons heeft geroepen.” Efeziërs 4:3-4 HTB.

 

Daarom is deze uitnodiging ook voor jou!

Dit seizoen start de nieuwe groep “Arrows”, onderdeel van jeugdgroep Impact. Arrows is speciaal voor jongvolwassen in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 25 jaar. Door onderling relaties op te bouwen en het geloofsleven te delen, biedt dit de kans om geestelijk te groeien.

 

Elke tweede en vierde zondagavond van de maand komen wij samen. Hierbij zullen verschillende activiteiten centraal staan zoals gebed, aanbidding, ontmoeting en thema-avonden. Wij richten ons onder andere op de volgende thema’s: identiteit, bestemming en leven als discipel van Jezus.

 

We zien er naar uit om jou te ontmoeten! Dus pak deze kans en kom naar de openingsbarbecue. Deze vindt plaats op zondag 22 september om 16.00. Adres Postloperlaan 7 te Hooglanderveen.

 

Laat uiterlijk 15 september weten of je erbij bent door te mailen naar

Graag zien we je dan!

 

Groet van de Arrows groep,

René en Angelique Ezendam

Arrows leiders.