Contact

CONTACTGEGEVENS

Rafaël Amersfoort
Kosmonaut 2
3824 MK Amersfoort

Mail: info@rafaelamersfoort.nl
Telefoon: 033 7600 400


We zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00u en 15.00u, met uitzondering van woensdag, dan zijn wij bereikbaar van 9.00u tot 12.30u.


Tijdens de vakanties kunnen deze tijden afwijken. Het secretariaat is dan beperkt bezet, en is het beste via e-mail bereikbaar.

 

TOEGANKELIJKHEID

Het gebouw is niet helemaal drempelvrij. Maar zeker wel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wij helpen je graag eventuele drempels over. In ons gebouw is een invalide-toilet aanwezig.

Voor slechthorenden is ringleiding aanwezig. Bij de informatiebalie in de foyer helpen we je graag verder hiermee

 

BEREIKBAARHEID

Onze locatie is uiteraard uitstekend met de fiets te bereiken. Kom je met de auto, dan kan je die parkeren bij ons gebouw of bij enkele bedrijven in de buurt. Er staan parkeerwachten die je wijzen waar je je auto kwijt kan.

 

Kom je met het openbaar vervoer dan is onze locatie ook goed bereikbaar. Neem vanaf station Amersfoort-Centraal buslijn 3 richting Vathorst. Op de Rondweg Noord stap je uit bij bushalte de Lancering. Van daar vandaan is het ongeveer 3 minuten lopen naar ons gebouw aan de Kosmonaut 2 (zie kaartje, van B naar A).