Getuigenissen
- Is Jezus in jouw leven aan het werk geweest? -

GETUIGENIS PETER VOORTHUIJZEN

GETUIGENIS EDWIN

GETUIGENIS SELVA EN LIANNE

GETUIGENIS ELISE 

Al bij mijn geboorte was ik slechthorend. Mijn eerste hoortoestel kreeg ik op de basisschool en dat was geweldig. Maar het bleef ook lastig; als mensen onderling wat zeiden of door elkaar begonnen te praten kon ik het niet horen. En kleine dingen die voor anderen heel gewoon zijn, zoals bellen, waren voor mij altijd een uitdaging.

“Pas later realiseerde ik mij dat ik mijn hoortoestellen helemaal niet meer terug ingedaan had”

Tijdens de conferentie van Shake the Nations werd er voor iedereen gebeden. Nu was er in het verleden al verschillende keren voor mijn gehoor gebeden. Het kwam dus helemaal niet in mij op dat God daarin nog iets zou willen doen. Toch vroeg Nathan of ik mijn hoortoestellen uit zou willen doen en hij begon te bidden voor herstel van mijn gehoor. Tijdens het bidden voelde en merkte ik niets, maar ik herinnerde mijzelf eraan dat gebed altijd krachtig is en dat het zijn uitwerking zou hebben. Pas later realiseerde ik mij dat ik mijn hoortoestellen helemaal niet meer terug ingedaan had, terwijl ik wel iedereen om mij heen kon verstaan! God had mij genezen!Terwijl het aanbiddingsteam nog speelde, lukte het mij om naar gesprekken om mij heen te luisteren. Iets wat ik nooit eerder had kunnen doen. Nu nog steeds leer ik telkens nieuwe geluiden kennen die ik nog nooit eerder gehoord heb. Er is voor mij een nieuwe wereld open gegaan. God heeft mij boven elke verwachting gezegend! En wat God in mijn leven gedaan heeft wil Hij ook voor jou doen. Dus laten we daarnaar uitzien.

GETUIGENIS MARTHIJN

GETUIGENIS TINEKE BROEDERSZ

GETUIGENIS COOS DE VINK

 

GETUIGENIS JOKE VERSCHUUR

Op 16 september 2016 was ik in de bijeenkomst van Rafaël Amersfoort, waar Nathan Morris sprak. Wat een prachtig samenzijn, het leek wel de Hemel! Nadat Nathan klaar was met zijn geweldige preek nodigde hij iedereen uit naar voren te komen voor een handoplegging in Jezus naam.

Ik had veel last van migraine en andere pijn. Voordat ik aan de beurt was, bad ik ‘Heer, genees me, genees me Heer’. Hij legde zijn hand op mijn hoofd. Ik viel niet om, maar het werd zwaar in mijn voorhoofd. Toen ik naar mijn stoel liep, voelde ik een strakke band om mijn hele hoofd met vier drukpunten. Twee van voren en twee van achteren. Ik wist meteen ‘dit is Jezus’.

Ineens hoorde ik mezelf zeggen: “Hij die in mij is, is veel groter dan ik”

Het wilde uit me komen, het voelde alsof ik omhoog getrokken of geduwd werd. Ik had nog nooit zoiets ervaren. Ik probeer vaak dat gevoel weer terug te krijgen; om Gods Grootheid weer te ervaren. Ik wil dit met iedereen delen. De pijn in mijn kaak is weg; geen irritatie naar mijn echtgenoot; migraine en paniekaanvallen zijn verdwenen. Ik blijf in diep contact met Jezus. Hij is zo goed en lief. De duivel krijgt geen kans meer bij mij.

AANMELDEN EN VRAGEN