Meewerken in de kerk

MEEWERKEN IN DE KERK

Rafael Amersfoort wordt gebouwd door een groot team van enthousiaste mensen die op verschillende manieren betrokken zijn en hun talenten inzetten. Meebouwen in een team is niet alleen leuk, je bouwt concreet mee aan het Koninkrijk van God. Samen creëren we een platform waar God Zijn werk kan doen en mensen een keuze voor Jezus kunnen maken. Een plek waar connecties ontstaan die mensen helpen hun leven te vernieuwen.

Daarom is elk team belangrijk. Wil jij meebouwen? Dat kan! De meeste teams zijn voor iedereen toegankelijk, in enkele gevallen is ervaring vereist. De meeste teams zijn actief op zondag, maar sommigen ook door de week.

Hieronder vind je een aantal “vacatures” waar we nog mensen voor zoeken.

 

Welkomteam
Houd je van mensen en geniet je ervan om bezoekers van een samenkomst gastvrij te verwelkomen, misschien even een praatje met hen te maken en als ze vragen hebben die te beantwoorden? Dan zijn we voor het welkomteam op zoek naar jou! Op zondagmorgen verzorg je met z'n tweeën het welkom heten van alle bezoekers van de samenkomst en ben je het visitekaartje van de gemeente. Sluit je aan bij dit gezellige team om bij te dragen aan een warm welkom voor elke bezoeker!

AANMELDEN EN VRAGEN

Hier kun je je aanmelden voor het team van jouw keuze. Het kan ook zijn dat de vacature die jij zoekt er niet tussenstaat of dat je intresse uit gaat naar een andere bediening. Geef je voorkeuren dan aan via het onderstaande formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We helpen je graag een plek te vinden die bij jou past.

CONTACT