Connectgroepen

KOM THUIS BIJ RAFAËL CONNECT!

Rafaël Connect vormt het kloppende hart van onze gemeente. Connectgroepen zijn kleine groepen die thuis bij elkaar komen. In een grote gemeente zoals Rafaël heeft iedereen een fijne plek nodig om met Jezus en met anderen te connecten. Je ontwikkelt vriendschappen en doet samen leuke dingen. Maar bovenal moedig je elkaar aan om te groeien in je relatie met Jezus. Daarnaast kun je je hier oefenen in gaven van de Geest zoals profetie en genezing.

Connect is: gezelligheid, inspiratie, aanbidding, avondmaal vieren en bidden voor elkaar. Je kunt er lekker jezelf zijn! Als je mensen wilt leren kennen of groeien in geloof, sluit je dan snel aan bij een Connectgroep.


SLUIT JE AAN!

De meeste Connectgroepen komen ’s avonds samen. Het is twee-wekelijks op verschillende doordeweekse dagen. Tijdstip: van 20:00 tot 22:00 uur. Je vindt Connectgroepen op verschillende plekken in Amersfoort en omstreken. Kom je voor het eerst, neem dan vooraf even contact op met de leiders van de Connectgroep.

Connectgroepen zijn er voor iedereen: gemeenteleden en geïnteresseerden. We vinden het fijn als jij een Connectgroep vindt die bij je past. Neem contact op via het contactformulier op deze pagina. 

AANMELDEN EN VRAGEN