GROEIACADEMIE

WELKOM BIJ DE GROEIACADEMIE

De Groeiacademie is de plek binnen Rafael Amersfoort waar je wordt geholpen om geestelijk te groeien en het Koninkrijk van God te ontdekken. Door het volbrachte werk van Jezus aan het kruis mogen we leven in de stroom van de hemel, waar alle kracht en liefde beschikbaar is die we maar nodig hebben. Gods plan met ons is dat wij in een intieme relatie met Hem gaan leven en brengers worden van zijn Koninkrijk. Jezus is gekomen om jou leven en overvloed te geven, zodat je altijd genoeg hebt om uit te delen! Daarom geven we op de Groeiacademie levend onderwijs in een klimaat van bekrachtiging door de Heilige Geest.

GROEIACADEMIE: ONLINE EN DISCIPELSCHAPSGROEPEN

Als team van de Groeiacademie hebben we gemerkt dat de Corona situatie vraagt om een nieuwe vertaalslag voor het komende seizoen. Daarom zijn we vanaf 1 oktober gestart met een nieuwe opzet.

 

GROEIACADEMIE LANCEERT ONLINE ONDERWIJS

We bieden korte, krachtige lessen aan: per module 4-6 lessen van 20 minuten. Deze zijn voorzien van een bijgeleverd werkboek, ter ondersteuning en verdieping van de cursussen Aansluiten bij de hemelen Groeien in waarheid. Het materiaal is zo opgezet dat het zich uitstekend leent voor thuisstudie of bestudering met een kleine groep mensen. Klik hier voor het complete lesaanbod

Naast de online-studie thuis, bieden we mensen de mogelijkheid om de beide cursussen te doorlopen binnen een discipelschapsgroep die fysiek bij elkaar komt. Je kunt je, net als bij de online-studie, hiervoor aanmelden. Vul hiervoor het formulier in aan de rechterkant van deze pagina. 

Ook kun je je aanmelden voor de cursus Bijbellezen. We behandelen hierin het evangelie van Johannes. Je komt hiervoor elke week fysiek bij elkaar.

HOE, WAT  EN WAAR?

Het online onderwijs kan ten allen tijde gevolgd worden. Je kunt 1 les volgen, 1 module of de hele cursus. Wat het beste bij jou past!

Wil je een discipelschapstraject ingaan, dan volg je het online onderwijs begeleid door leiders van de Groeiacademie. 

Ook is er een connectgroep gestart die het online onderwijs samen volgt. Wellicht is dit ook iets voor jouw connectgroep? 

De cursus Bijbellezen vindt elke week plaats, in afstemming met de cursusleiders. ​

WIE ZIJN WIJ?

Het team van de Groeiacademie bestaat uit: 
• Marten Busstra (leiding Groeiacademie en cursusleider ‘Aansluiten bij de hemel’ online) 
• Jacqueline Rothuizen (cursusleider ‘Groeien in waarheid’ online)
• Jacob en Petra Rommers (cursusleiders ‘Bijbellezen’ en begeleiders discipelschapsgroepen )
• Coos en Rianne de Vink (begeleiders discipelschapsgroepen)
• René Ezendam 
• Een team van docenten die het online onderwijs verzorgen: Richard Klomp, Joke Kroeske, Henri en Alie Schipper, Jacqueline Rothuizen, Marijke Lamers en Marten Busstra

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden voor de Groeiacademie middels het aanmeldformulier op deze website. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
•    Je krijgt na aanmelding een link toegestuurd die toegang geeft tot het online cursusmateriaal van je keuze
•    Heb je je ingeschreven voor een discipelschapsgroep? Je krijgt dan tijdig een uitnodiging toegestuurd

KOMENDE ACTIVITEITEN