GROW D.E.  

Hoe leg je aan iemand uit wat Eeuwig Leven is? Wat heb je eigenlijk aan het spreken in tongen? En wat is de diepste aard van God? 


Voor wie?
Deze onderwijsmodule heet Rafaël GROW D.E. ( Discipelschap Evangelisatie). Groeien in het kennen van God, groeien in Zijn Woord en groeien in je kracht als Christen. Het is voor alle leeftijden en er is geen voorkennis vereist.  


Hoe werkt het?

In maart starten we met een onderwijsmodule van acht avonden. We gaan lesgeven in 16 typisch Bijbelse thema’s. Samen met je mededeelnemers ga je het ook toepassen. 

We starten op dinsdag 5 maart om 19:30u.
De avonden eindigen om 22.00u.
Elke avond worden er twee lessen verzorgd en praten we daarover door in groepen.  

We geven dit onderwijs samen met Charis Bible College. We zijn enthousiast over het rijke materiaal en hun en onze sprekers! 


Elke avond staat een ander thema centraal.
Op GROW D.E. bespreek je onder meer de volgende thema’s: 

  • Eeuwig leven 
  • De aard van God 

  • God is niet schuldig 

  • Identiteit in Christus 

  • Spreken in tongen 

We gaan met elkaar geweldig onderwijs beleven. Hieronder legt de directeur van Charis Bible College nog eens uit waarom. We zien er naar uit dit met jou te doen. Meldt je daarom via het onderstaande aanmeldingsformulier. De deadline voor het opgeven is 27 februari.

 

 

AANMELDEN

We bieden deze acht avonden voor iedereen gratis aan, maar de richtprijs is € 49. Daarmee dekken we kosten voor het materiaal, arbeidsuren en zegenen we Charis Bible College om hun goede werk te kunnen doen. Als je mee wilt doen, vragen we je hierin om een vrijwillige gift, zodat dit onderwijs zich kan uitbreiden. Sommigen zullen meer kunnen geven en sommigen minder. 


Vul de onderstaande gegevens in om je aan te melden voor
Grow D.E.
(De deadline is 27 februari).
 

 
Vul hier het bedrag in.

 

KOMENDE ACTIVITEITEN

dinsdag 28 mei 2024 Grow D.E.
dinsdag 11 juni 2024 Grow D.E.
dinsdag 25 juni 2024 Grow D.E.