​PURE DESIRE

Pure Desire Ministries heeft een speciaal herstelprogramma ontwikkeld voor mannen die ernaar verlangen om los te komen van hun alles vernietigende porno- en/of seksverslaving.

Wie deelneemt aan een Pure Desire groep krijgt hulp om door de ontkenning heen te breken en ware vrijheid te gaan ervaren. We werken met het Zeven Pilaren van Vrijheid programma van Ted Roberts. Je leert vaardigheden die je helpen om Bijbelse beslissingen te nemen, dilemma’s op te lossen, en gezonde relatie grenzen te ontwikkelen. En om je eigen pijn, schaamte, trauma’s, boosheid en rouw te verwerken. Leven in vrijheid is waar God je voor gemaakt heeft!

Bij voldoende leiding en aanmeldingen start er een volgende groep. De groep komt iedere week, op een vaste avond, samen. Deelname duurt tenminste anderhalf jaar, afhankelijk van het persoonlijk proces. Vaak blijkt in de praktijk dat er meer tijd nodig is. Deze tijd zullen we dan ook bieden onder zorgvuldige begeleiding. De locatie en andere details volgen wanneer je deelname bevestigd is.

Materiaalkosten zijn € 50,- voor het Zeven Pilaren Werkboek. Deelnamekosten zijn €15,- per maand.

AANMELDEN EN VRAGEN PURE DESIREKOMENDE ACTIVITEITEN