GESCHONDEN VERTROUWEN

Geschonden Vertrouwen is een speciaal ontwikkeld herstelprogramma voor vrouwen die ernaar verlangen om opnieuw hoop, herstel, vernieuwing en gezonde relaties te ontdekken en te ervaren.

We moedigen je aan om deel te gaan nemen in een Geschonden Vertrouwen groep wanneer je partner worstelt met zijn verslaving aan porno en/of seks. De vrouwengroep helpt je om genezing en herstel te vinden. Er wordt gewerkt met het Negen Pilaren van Herstelprogramma van Diane Roberts. Je zult vaardigheden leren die je helpen om wijze Bijbelse beslissingen te kunnen maken, om gezonde relatiegrenzen te ontwikkelen en om je eigen pijn, schaamte, trauma, boosheid en rouw te verwerken.

Het Geschonden Vertrouwen Herstelprogramma bestaat uit 40 bijeenkomsten en duurt ca. anderhalf jaar. Eerst wekelijks en later tweewekelijks. Daarna zijn er terugkom-momenten waar de vrouwen bij elkaar komen. Het is mogelijk om op verschillende momenten ‘in te stromen’. Locatie is het gebouw van Rafaël Amersfoort. Details volgen wanneer je deelname bevestigd is.

Materiaalkosten zijn € 85,- voor het Negen Pilaren Werkboek. Deelnamekosten zijn € 15,- per pilaar.

De kosten mogen geen belemmering zijn voor deelname, hierover kun je zo nodig met de leiding in gesprek

Je mag ervan uit gaan dat wij er met elkaar alles aan zullen doen om jouw proces in alle rust en vertrouwelijkheid te laten verlopen. De begeleiding van de groep is niet alleen ervaringsdeskundig, maar is ook getraind en wordt zelf gecoacht vanuit Pure Desire Nederland. Wanneer er meer hulp nodig is, kunnen wij doorverwijzen

ER IS OOK EEN SPECIAAL PROGRAMMA VOOR MANNEN

AANMELDEN EN VRAGEN GESCHONDEN VERTROUWENGETUIGENISSEN

  • “Ik voelde me vaak alleen in mijn huwelijk. Met de problemen die er waren. Kon er niet zomaar met iemand over praten. Het is toch je man waarover het gaat. En je wilt hem niet verdere schade toebrengen. Had hij maar een gebroken been. Dan was het zichtbaar en kon ik erover praten. Maar dit was iets wat binnenin ons huwelijk afspeelde. En waar heel veel schaamte op ligt.
    Ik zie weer Licht  • “Door mijn deelname aan GV ben ik erachter gekomen wat het met mij gedaan heeft en hoe ik hierdoor mezelf beter heb leren kennen!
    God is mijn Steun  • Door mijn deelname aan GeschondenVertrouwen zag ik in wat mijn aandeel was aan onze huwelijksproblemen
    Stilstaan en bemoedigd verder 

KOMENDE ACTIVITEITEN