GROEIEN IN WAARHEID

Wil jij verandering in je leven? Groei dan in Waarheid! Johannes 8:32 zegt: “en u zult de Waarheid kennen en de Waarheid zal u vrijmaken.” God wil niets liever dan dat jij Zijn Waarheid ontdekt zodat jij kan leven en dat in overvloed!

Moduleleiding: Sida Digristina.

BIJBELLEZEN

Verdiep je geloof door rechtstreeks bezig te zijn met het Woord van God zelf. “Geloof is uit het horen en het horen door het Woord van Christus.” Rom. 10:17. Een inleiding op het boek Zacharia wordt gevolgd door het vers voor vers behandelen en bespreken. Er wordt veel aandacht besteed aan wat er staat in de grondtekst.

Moduleleiding: Jacob Rommers

 

Klik hier voor de brochure Groeiacademie 2019-2020.

Bekijk hier het introductiefilmpje voor ons nieuwe seizoen.

 

AANSLUITEN BIJ DE HEMEL

In deze cursus staat het Koninkrijk van God centraal: hoe kun je gaan functioneren in de stroom van de hemel naar de aarde. Verlang jij ernaar om in meer vrijheid te komen? En meer zicht te krijgen op het leven dat God voor je heeft? Dan is deze cursus voor jou! In 11 lessen worden de onderwerpen Intimiteit en Identiteit en Autoriteit behandeld. Daarnaast bidden we ook om bekrachtiging en vrijzetting van de rijkdom van de hemel.

Moduleleiding: Coos en Rianne de Vink.

WANDELEN IN JE BESTEMMING

Elke christen wil ontdekken wat Gods plan voor zijn/haar leven is.
De Bijbel roept ons op om een levende bouwsteen te zijn in het lichaam van Jezus Christus, de Gemeente! (1 Pet. 2:5). Hierbij is deelname door alle gemeenteleden nodig om Gods huisgezin compleet en gezond te maken. In deze module leer je ontdekken hoe je als levende bouwsteen kunt gaan dienen op verschillende plekken in het lichaam. We helpen je om een bediening te vinden die bij jou past zodat je samen met God in je bestemming kunt gaan wandelen!

Moduleleiding: René Ezendam

 

 

 

AANMELDEN EN VRAGEN

De Groeiacademie is voor iedereen van zowel binnen als buiten Rafaël Amersfoort.

 

KOMENDE ACTIVITEITEN

Feb
18
Wandelen in je bestemming
Mrt
03
Wandelen in je bestemming
Mrt
11
Groeiacademie
Mrt
25
Groeiacademie
Apr
08
Groeiacademie