Mission-vision

Rafaël Amersfoort heeft meerdere gemeenteleden die zich inzetten voor de verspreiding van het evangelie in Nederland en over heel de wereld. In veel gevallen gaat het om broers en zussen die een eigen visie ontvangen hebben en zijn uitgezegend vanuit Rafaël Amersfoort. Als gemeente onderhouden we relatie met hen en ondersteunen we hen door hen als familie een veilige thuisbasis te bieden.

Lees hier onze visie op zending.

WILFRED &  CHRISTINE REURINK

Wij zijn de familie Reurink. Sinds 2000 zijn wij deel van Rafael Amersfoort. Met plezier hebben we gediend in Rafael, in de bouwcommissie en aanbiddingsteam en als jeugd (18+) leiders. Al lang hadden we het verlangen om te werken met kansarme kinderen. God heeft dit vuurtje weer aangewakkerd in 2014. In december 2015 vertrokken we samen met onze kinderen naar Zuid Afrika om een DTS (Discipelschaps Training School) te doen bij Jeugd met een Opdracht in Worcester.
 

Sindsdien wonen en werken we hier met kinderen in de leeftijd van 8-18 jaar in Roodewal, een van de sloppenwijken van Worcester. Het project heet “Nehemiah Project” en net als Nehemiah willen we herbouwen. We bouwen in de levens van deze kinderen. Kinderen die in armoede leven, met bendegeweld om hen heen. Gebroken gezinnen waarvan ouders alcohol,- en/ of drugsverslaafd zijn, waar vaders niet of nauwelijks aanwezig zijn en waar vaak geen eten in huis is. Ons motto: Share, Restore, Rebuild. Lees verder...

 

DANIEL & KRYSTA HENRIËTTA

Wij zijn Daniël en Krysta Henriëtta en wij verlangen er naar te zien dat Jezus wordt aanbeden en het evangelie wordt gepredikt in elke stam, taal en natie. Van jongs af aan plantte God het verlangen in onze beider harten voor zendingswerk. Nu hebben we al meer dan zeven jaar onszelf met veel plezier aan deze roeping gegeven.

Wij werken samen met OneEleven Global, een zendingsorganisatie die bestaat om arbeiders op te leiden en uit te zenden om overal gemeenschappen van aanbidding en gebed op te bouwen die de grote opdracht vervullen. We geven leiding aan verschillende OneEleven-zendingsteams om vele voorgangers, leiders en zendelingen te trainen, in Amerika en verschillende andere landen.

Als je in contact wilt komen/ blijven met ons, onze nieuwsbrief wilt ontvangen, of interesse hebt ons werk financieel te supporten kan je een E-mail sturen naar: dahenrietta@gmail.com

 

JORIEN DE VRIES

Rafaël Amersfoort is de gemeente waarin ik ben opgegroeid, samen met mijn ouders, Kees-Jan en Inge, en 2 zussen, Annemiek en Colleen. Na mijn middelbare school (augustus 2015) deed ik een Arts DTS bij Youth With A Mission in Londen om dieper in mijn geloof te groeien en in die tijd ervoer ik dat God me leidde om staff te worden bij YWAM Londen Radiant. Ik begeleid nu jongeren die bij ons een DTS doen en hun weg met God zoeken. Ook ben ik mede-huisleider in een van de 5 huizen waarin we de studenten ontvangen, bouw mee aan de kerk in Camden die we 4 jaar geleden startten als team en ik werk in het café dat we in mei geopend hebben in Camden. Hiernaast ligt mijn hart bij ons Lazerus Project waarin we Gods Liefde aan de vele daklozen in Londen tonen door maaltijden, koffie, kleren, tijd en aandacht. 
Wil je meer weten, dan kun je me altijd mailen: jbm.devries@live.nl.

 

WILLEM & ERNA VEDDER

Wij zijn Willem en Erna Vedder-Turkstra, wij zijn getrouwd in 2004 en al jaren betrokken bij Rafaël Amersfoort. Sinds juni 2015 zijn wij zendelingen in de sloppenwijken van Lima, Peru. Wij werken bij het project van Jeugd met een Opdracht “Brazos Abiertos”, wat betekent: geopende armen. De visie van het project is om families te herstellen met de principes van de Bijbel. Dit doen we door middel van een christelijke school en een kerk met verschillende bedieningen.
De school bestaat uit de peuter- en de basisschool van in totaal 9 klassen met ongeveer 20 leerlingen per klas.
De kerk heeft verschillende bedieningen voor de kinderen, tieners en mannen en vrouwen. Iedere zondag is er een kerkdienst en elke woensdag een gebedsdienst.
Daarnaast zijn er verschillende huiskringen, discipelschapscursussen en vele andere activiteiten met het doel om de mensen bij Jezus te brengen. Elk jaar komen er teams uit de hele wereld op bezoek om mee te helpen, dit zijn bouwteams of teams van de DTS (Discipelschaps Training School) die hun praktische fase in Peru komen doen. In de toekomst willen wij ook deze DTS training gaan geven op de basis Brazos Abiertos. Daarnaast zijn er ook verschillende vrijwilligers actief voor korte of langere termijn in de ministry.

Wil je meer weten of als vrijwilliger komen helpen?

Meer informatie over het project en over ons vind je op www.brazosabiertos.net en op onze persoonlijke website www.weloveperu.nl

 

 

JACOB ROMMERS

Kingdom Ministries is geboren uit
Johannes 20 :21b: Gelijkerwijs Mij de Vader gezonden heeft also zende ik ook ulieden Jezus zendt mensen om andere mensen het Evangelie te brengen, te onderwijzen en te dopen. We willen deze opdracht concreet maken in gehoorzaamheid aan het onfeilbare Woord van God.

 

Voor de uitwerking laten we ons daarbij leiden door Johannes 3 : 8a: De wind blaast waarheen Hij wil…Ongeacht nationaliteiten of denominaties openbaart God Zijn koninkrijk. Uitgaande van deze overtuiging planten wij Kingdom Minstries overal ter wereld waar God deuren opent. Wij werken samen met iedereen die deze overtuiging draagt en bevordert.