Mission-vision

Rafaël Amersfoort heeft meerdere gemeenteleden die zich inzetten voor de verspreiding van het evangelie in Nederland en over heel de wereld. In veel gevallen gaat het om broers en zussen die een eigen visie ontvangen hebben en zijn uitgezegend vanuit Rafael Amersfoort. Als gemeenteonderhouden we relatie met hen en ondersteunen we hen door hen als familie een veilige thuisbasis te bieden.

Lees hier onze visie op zending.

WILFRED & CHRISTINE REURINK

Al jaren hebben wij een verlangen om meer te doen dan ons comfortabele leven in Nederland te leven. Ruim twee jaar geleden heeft God ons opnieuw aangeraakt tijdens een dienst, waarna we biddend en zoekend de keus hebben gemaakt om te doen wat God van ons vraagt. Jesaja 1: 17: “Leer goed te doen, wees rechtvaardig en help de armen, de wezen en de weduwen.”

 

Een aantal jaar geleden hebben we tijdens een vakantie samen met een groep jongeren van Rafaël gewerkt in sloppenwijken in Zuid-Afrika. Er is daar sprake van veel armoede, criminaliteit, hiv en gebroken gezinnen. We willen kinderen en tieners een andere focus op hun leven geven door ze het evangelie te vertellen en ze te leren met Hem te leven, zodat ze leren goede keuzes te maken die een levens veranderende invloed hebben op hun leven en mensen om hen heen. We gaan werken bij Jeugd met een Opdracht, Worcester, Zuid-Afrika. Je vindt ons op www.wilfredenchristine.nl.

 

DANIEL HENRIETTA

Daniel, geboren en getogen in Harderwijk, is al ruim 10 jaar lid van Rafaël Amersfoort en werkt als full-time gebedszendeling in Kansas City, USA. Hij is afgestudeerd aan the Forerunner Music Academy van the International House of Prayer University (IHOPU) in Kanasas City en gaat daar nu werken voor de zendingsorganisatie OneElevenGlobal. 

 

Met 111Global organiseert Daniel gebed en aanbiddingsscholen in verschillende landen om zangers en muzikanten te trainen God dag en nacht te loven, het Woord te zingen en in voorbede met God samen te werken om het koninkrijk met kracht te zien baanbreken overal op aarde.
Afgelopen jaren heeft Daniel dit in verschillende Amerikaanse staten gedaan en in Israel, Amsterdam en Duitsland. In de toekomst zijn ook Turkije, Brazilië, Oost-Europa en Afrika opties voor scholen.

JORIEN DE VRIES

Rafaël Amersfoort is de gemeente waarin ik ben opgegroeid, samen met mijn ouders, Kees-Jan en Inge, en 2 zussen, Annemiek en Colleen. Na mijn middelbare school (augustus 2015) deed ik een Arts DTS bij Youth With A Mission in Londen om dieper in mijn geloof te groeien en in die tijd ervoer ik dat God me leidde om staff te worden bij YWAM Londen Radiant. Ik begeleid nu jongeren die bij ons een DTS doen en hun weg met God zoeken. Ook ben ik mede-huisleider in een van de 5 huizen waarin we de studenten ontvangen, bouw mee aan de kerk in Camden die we 4 jaar geleden startten als team en ik werk in het café dat we in mei geopend hebben in Camden. Hiernaast ligt mijn hart bij ons Lazerus Project waarin we Gods Liefde aan de vele daklozen in Londen tonen door maaltijden, koffie, kleren, tijd en aandacht. 
Wil je meer weten, dan kun je me altijd mailen: jbm.devries@live.nl.

WILLEM & ERNA VEDDER

Samen hebben wij de afgelopen 10 jaren het evangelie mogen brengen in het Eemland en in verschillende Mission trips in het buitenland. We hebben 4 keer het land Peru bezocht en God heeft ons hart geraakt en geroepen om naar Lima in Peru te gaan en mee te gaan werken met het project Brazos Abiertos van Jeugd met een Opdracht in de sloppenwijken van Lima.

 

Op deze website vind je meer informatie over Willem en Erna:
www.weloveperu.nl

 

 

JACOB ROMMERS

Kingdom Ministries is geboren uit
Johannes 20 :21b: Gelijkerwijs Mij de Vader gezonden heeft also zende ik ook ulieden Jezus zendt mensen om andere mensen het Evangelie te brengen, te onderwijzen en te dopen. We willen deze opdracht concreet maken in gehoorzaamheid aan het onfeilbare Woord van God.

 

Voor de uitwerking laten we ons daarbij leiden door Johannes 3 : 8a: De wind blaast waarheen Hij wil…Ongeacht nationaliteiten of denominaties openbaart God Zijn koninkrijk. Uitgaande van deze overtuiging planten wij Kingdom Minstries overal ter wereld waar God deuren opent. Wij werken samen met iedereen die deze overtuiging draagt en bevordert.