MIJN GEMEENTE
- midden in de maatschapij -

GEMEENTE ZIJN

BETROKKEN
We streven ernaar betrokken te zijn bij elkaar en onze omgeving. Niet alleen op zondag, maar elke dag van de week.

Sluit je aan bij een Connectgroep, bouw mee in een praktisch team of volg een van onze cursussen. Als je actief meedoet leer je vanzelf de gemeente en andere gemeenteleden goed kennen.

KINDEREN & JONGEREN
In de Kerk voor Kinderen brengen we de kinderen bij Jezus. Dit doen we geïnspireerd door de Heilige Geest en vanuit Gods liefde. Voor 12-25-jarigen is er Impact. Voor de allerjongsten is er oppas.

GROEI

VERBINDING & GROEI
Connectgroepen vormen het kloppende hart van onze gemeente. Connectgroepen zijn kleine groepen die thuis bij elkaar komen. Connect is: gezelligheid, inspiratie, aanbidding, avondmaal vieren en bidden voor elkaar.
Ben je nieuwsgierig naar het christelijk geloof , meld je dan aan voor de Alpha-cursus. Iedereen die meer wil weten over het gemeenteleven van Rafaël Amersfoort kan zich aanmelden voor de kennismakingscursus. Of bouw mee aan onze gemeente door je in te zetten in een praktisch team.

ZORG & GROEI
Heb je hulp nodig? De zorgoudsten van de gemeente willen je helpen te groeien in een gezonde relatie met God. Verder heeft Rafaël Amersfoort diverse groei-programma’s, zoals Cleansing Stream, Pure Desire en  Geschonden Vertrouwen.

ONDERWIJS & GROEI
Samen groeien in Gods wijsheid en leren uitstappen in de uitdagingen die God voor je heeft, dat leer je in de verschillende cursussen die je in de gemeente kunt volgen. Zo is er de Groeiacademie en de Huwelijkscursus.

JEZUS CENTRAAL

GEBED
Gebed is essentieel: het is praten met God en luisteren naar Hem. Gebed staat centraal in alles wat we doen. Want zonder Gods wil, leiding en kracht komt niets tot stand. Daarom zijn er binnen Rafaël Amersfoort vaste gebedsmomenten, zowel tijdens de diensten als daarbuiten.

OUTREACH
Rafaël Amersfoort staat midden in de maatschappij. Als gemeente willen we impact hebben op onze omgeving en de liefde van Jezus Christus uitstralen. We zijn de handen en voeten van Jezus. Voorbeelden daarvan zijn onze straatacties, Warm Hart, ProDeoBank en de activiteiten van zendelingen.