Zorgteam

ZORGOUDSTEN

Zorgoudsten zijn er voor jou als jij er zelf niet meer uitkomt. Ze helpen je groeien in een gezonde relatie met God, in je identiteit en in je geestelijke autoriteit. Zij kunnen en willen dit werk niet vanuit hun eigen inzicht of kracht doen. Zij zijn zelf ook in alles afhankelijk van God.

 

Zorgoudsten staan naast je

Het eerste en belangrijkste doel van onze zorgoudsten is om naar je te luisteren. Dit gebeurt door één of meerdere gesprekken met je te voeren. Verder helpen de zorgoudsten je om in de tegenwoordigheid van God te komen. Daar kun je je zorgen neerleggen, eventueel je bekeren van je oude leven en herstel en genezing ontvangen. Wat je ook verder zal helpen is het inzicht dat je een nieuwe schepping bent! Dopen is daarin een belangrijke stap. Je zegt hiermee: mijn oude leven is voorbij, mijn nieuwe leven is begonnen.

 

Groei in volwassenheid en gezondheid

Met Gods hulp ben je in staat om een volwassen christen te worden. Je neemt zelf verantwoordelijkheid voor je levenswandel. Het doel is om Gods liefde, kracht en vrede te ervaren, ook in uitdagende omstandigheden.
We geloven in onze gemeente in de bovennatuurlijke kracht van God en in genezing door Jezus Christus. We geloven ook dat Hij daarbij mensen inschakelt die willen helpen en bidden. Die je liefdevol omarmen. Zodat God zijn werk van herstel en verlossing kan doen voor degenen die dat nodig hebben.

Vraag aan zorgteam