Rafaël Amersfoort Alive

RAFAËL AMERSFOORT ONLINE

Welkom op onze livestream pagina! Hier kun je alle informatie vinden die jou helpt om onze online kerkdiensten te bekijken. 
Je kunt op deze pagina alle voorgaande preken nogmaals bekijken en beluisteren. 

Elke zondagmorgen zijn er 2 samenkomsten. De eerst om 9.30 uur met Kerk voor Kinderen. De 2e dienst start om 11.30 uur, deze dienst wordt ook uitgezonden via de livestream. Tijdens de 2e dienst is er geen Kerk voor Kinderen. Vanwege de maatregelen rondom corona willen we je vragen om te registreren.

We hebben genoeg plek dus wees van harte welkom!

Klik hier om de tickets te bestellen.


Wil je de livestream samen met anderen kijken, klik dan op hier om te zien welke "Open Huizen" er zijn. Dit is alleen zichtbaar voor leden en vaste bezoekers.

 

DIENSTEN TERUGKIJKEN

Rafaël Alive

   

  

Zondagdiensten

   

KeVoKi

   

Hierboven zie je de laatste uitzendingen die zijn vertoond via de livestream. In het menu rechts bovenin het videoscherm kun je voorgaande uitzendingen vinden, of ga naar deze pagina.

In de preek van zondag 12 juli heeft Marten een filmpje laten zien van Aimee Semple McPherson en het filmpje was in het Engels. Klik hier voor de vertaling van dit filmpje.

Voor de uitzendingen van de onderwijsserie "Brieven aan de Bruidklik hier.

Mocht je n.a.v. de uitzending van dinsdag 16 april jl. met Daniëlle Koudijs het gratis boekje "Geloof, hoop en naastenliefde; met je gezin door de coronacrisis" willen bestellen, dan kan dat via deze bestelbutton.

Bestellen