Rafaël Amersfoort Alive

RAFAËL AMERSFOORT ONLINE

Welkom op onze livestream pagina! Hier kun je alle informatie vinden die jou helpt om onze online kerkdiensten te bekijken. 
Je kunt op deze pagina alle voorgaande preken nogmaals bekijken en beluisteren. Op donderdagavond zal er een onderwijsmoment zijn via de livestream. Klik hier voor meer informatie en de outlines van deze onderwijsserie.

Tijdens de zomervakantie, van 26 juli tot en met 30 augustus, zal er elke zondagmorgen om 10.00 uur een samenkomst gehouden worden. Om bij deze samenkomst aanwezig te kunnen zijn willen we je vragen een ticket te bestellen. Dit kun je doen door op de betreffende zondag in de agenda te klikken. 

We hebben genoeg plek dus wees van harte welkom!

Indien mogelijk de tickets voor een samenkomst graag bestellen voor 12.00 uur op de vrijdag voorafgaand aan de zondag. 

Mocht het registreren niet lukken, neem dan even contact op met het secretariaat door te mailen naar of te bellen op 033-7600400.

Uiteraard blijven we de diensten ook livestreamen!

 

DIENSTEN TERUGKIJKEN

Rafaël Alive

   

  

Zondagdiensten

   

KeVoKi

   

Hierboven zie je de laatste uitzendingen die zijn vertoond via de livestream. In het menu rechts bovenin het videoscherm kun je voorgaande uitzendingen vinden, of ga naar deze pagina.

In de preek van zondag 12 juli heeft Marten een filmpje laten zien van Aimee Semple McPherson en het filmpje was in het Engels. Klik hier voor de vertaling van dit filmpje.

Voor de uitzendingen van de onderwijsserie "Brieven aan de Bruidklik hier.

Mocht je n.a.v. de uitzending van dinsdag 16 april jl. met Daniëlle Koudijs het gratis boekje "Geloof, hoop en naastenliefde; met je gezin door de coronacrisis" willen bestellen, dan kan dat via deze bestelbutton.

Bestellen