Maak een dienst mee
- Eigentijds & verwachtingsvol -

Op dit moment zijn onze diensten alleen online en te volgen via onze livestream.

AANBIDDING

Onze diensten zijn eigentijds en verwachtingsvol. Tijdens de aanbidding zingen we eigentijdse liederen over Gods grootheid en richten wij ons op Hem.
Het prijzen van God gebeurt onder leiding van een moderne aanbiddingsband. We laten ons leiden door de Heilige Geest en soms worden er profetische woorden doorgegeven. Aanbidding is echt een feest!

Kom meedoen!

Of neem eerst een kijkje via de livestream.

LIVESTREAM

PREEK

Het tweede onderdeel is een inspirerende preek. Gemeenteleden en gasten worden gemotiveerd om te leven naar de uitgangspunten uit de bijbel.
Tijdens de preek worden bijbelse principes vertaald naar het leven van vandaag. Dit gebeurt op een levendige en praktische manier. Er is ruimte voor interactie met de zaal, humor, kortom: met deze preek kan je direct aan de slag! Op de Media pagina kun je preken terugluisteren.

Op de meeste zondagen is er vertaling naar het Farsi.

MEER MEDIA

KERK VOOR KINDEREN

Rafaël Amersfoort heeft een eigen Kerk voor Kinderen. Elke week is er een speciaal programma per leeftijdsgroep dat aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Wij willen de kinderen meenemen om al op jonge leeftijd God te ontmoeten, te leren bidden en te functioneren in de gaven van de heilige Geest. We zien geweldige dingen gebeuren. En de kinderen genieten enorm.

Nieuwsgierig?

Bezoek eens onze samenkomst op zondag

LEES VERDER