Welkom

KENNISMAKEN MET DE KERK

Wil je meer weten over onze gemeente? Het ontstaan, wat we geloven, de visie, het leiderschap en onze dromen? Dan is de kennismakingscursus iets voor jou. In 3 opeenvolgende woensdagavonden nemen we je mee door deze onderwerpen. Zo krijg je direct een kijkje in de keuken van onze gemeente.

De kennismakingscursus wordt gegeven door o.a. Wybren en Marja van Keulen, voorgangers van onze gemeente. Op een inspirerende en enthousiaste manier vertellen zij over alles wat met onze gemeente te maken heeft en over onze visie.
 

Na afloop van deze cursus heb je ontdekt wie en wat wij zijn als gemeente. Je kunt nu zelf een gedegen afweging maken of je je wilt aansluiten bij onze gemeente. 
De kennismakingscursus wordt een paar keer per jaar gegeven. De avonden beginnen om 20.00u en duren tot 22.00u. Geef je op via het contactformulier hiernaast of stuur een mail naar info@rafaelamersfoort.nl.

Aanmelden

KENNISMAKEN MET HET GELOOF

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven en ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt: dat kan tijdens de Alpha-cursus. Deze cursus bestaat uit 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten. Elke avond staat een prikkelende vraag centraal. Er is alle ruimte om hierover met andere deelnemers je vragen en gedachten te delen.


Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.


Waarom?
Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Aanmelden


DOPEN         

Bij Rafaël Amersfoort dopen wij door onderdompeling in water. Wij geloven dat dit Gods opdracht is aan alle gelovigen.
 

Mattheus 28:19 staat: “Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest.”
 

Voor ons is dopen: Jezus navolgen.
Je oude leven begraven en opstaan in een nieuw leven.
Wil je ook deze belangrijke stap in je geloofsleven nemen? Het zal je leven verrijken!
Voorafgaand aan een doopdienst is er altijd een doopinformatieavond. Deze avond is voor iedereen die meer wil weten over de doop.
Ook als je nog twijfelt ben je hier van harte welkom.

Aanmelden