Kerk voor Kinderen

Kerk voor kinderen is een plek waar kinderen elke dag van de week onvorwaardelijke liefde, oprechte aanvaarding en Godelijke vergeving mogen ontvangen in een kindvriendelijke en ontspannen omgeving. Alles tot doel dat kinderen in een gebroken wereld een volmaakte God kennen en erkenen, de liefde van Jezus kunnen uitdelengeleid door de kracht van de Heilige Geest.

 

0-4 JAAR Regenboog 


Een enthousiast team zorgt op zondagochtend voor de baby’s en peuters van 0 tot 4 jaar. Kinderen zijn vanaf 9:45 uur welkom en kunnen uiterlijk om 11:45 uur weer opgehaald worden.

 

 

4-12 JAAR KeVoKi 


De kinderen van de basisschoolleeftijd hebben iedere zondag hun eigen Kerk voor Kinderen. Wij willen kinderen al op jonge leeftijd meenemen in een ontmoeting met God, hen leren bidden en te functioneren in de gaven van de Heilige Geest. In ons programma hebben we naast aanbidding en een spreker, ook een gebedskamer waar je komt voor gebed of een goed gesprek. Tot slot kun je je uitleven in drama, dans en sport & spel!

De kinderen zijn verdeeld in 3 groepen: 3 groepen: groep 1-3, groep 4-6 en groep 7-8. De kinderen starten in de dienst bij hun ouders en gaan (op aanwijzing van de beamer) rond 10.30 uur naar hun eigen ruimtes. Als je nieuw bent: meld je dan even met één van je ouders bij de balie in de foyer. Ben jij tussen de 4-12 jaar en lijkt je dit supertof? Gaaf als jij mee komt doen!

 

12-25 JAAR Impact 


Het doel van Impact is om jongeren en jongvolwassenen te helpen in hun bestemming te komen, om vriendschappen te ontwikkelen en te groeien in hun eigen relatie met God. Elke 1ste zondag van de maand is er op zondagavond tussen 19:30 – 21.00 uur een jongerendienst en de 3e zondag van de maand is er Impact-connect (kleine groepen).

Elke jongere vanaf de eerste klas van het voortgezet onderwijs is van harte welkom!

 


Veiligheidsbeleid

Voor het gehele kinder-en jongerenwerk hebben wij een Veiligheidsbeleid opgesteld. Klik hier om dit te lezen.

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier op deze site in met je vraag, opmerking of aanmelding. Je krijgt dan zo snel als mogelijk is een reactie van de betreffende kinder- of jongerenleider. Of loop na de zondagsdienst even langs bij de informatiebalie in de foyer.

 

AANMELDEN EN VRAGEN