Over ons

OVER ONS

Rafaël Amersfoort is een evangelische gemeente met zo’n 800 leden. Wij verlangen ernaar dat de Hemel de aarde raakt; we geloven dat we nu al in Gods Koninkrijk op aarde leven.
 

In onze samenkomsten maak je kennis met Jezus: wie Hij is en hoe je een relatie met Hem kunt hebben. Je gaat ontdekken dat jij waardevol bent in Zijn ogen. En dat je een geweldig leven kunt hebben met God!
 

Onze kerk is niet alleen kerk voor leden en bezoekers. We staan midden in de samenleving en we willen impact hebben op de mensen om ons heen. In Amersfoort, maar ook ver daarbuiten.

ONZE GESCHIEDENIS

WAT GELOVEN WIJ

De visie is gebaseerd op Handelingen 4:13 (HSV): 
‘Toen zij nu de vrijmoedigheid van Petrus en Johannes zagen en merkten dat zij ongeleerde en eenvoudige mensen waren, verwonderden zij zich en herkenden zij hen als mensen die met Jezus samen geweest waren.’
 

Wat is onze missie?

‘Koninkrijk van God, kom!’
Rafaël Amersfoort wil God verheerlijken en dienen door Zijn Heilige Geest. Dit doen we door mensen te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Door hen een geestelijk thuis te bieden. Door hen te helpen groeien naar het beeld van Jezus. Door hen in Gods bestemming vrij te zetten. Zodat het Koninkrijk van Jezus doorbreekt op aarde.
 

- LEES VERDER -

LEIDERSCHAP

De gemeente wordt geleid door een leiderschapsteam bestaande uit onze voorgangers samen met de zes oudsten echtparen.
Alle echtparen hebben een algemene verantwoordelijkheid en zijn ieder op hun eigen vlak betrokken bij de gemeente. 

- LEES VERDER -

“KOM EENS LANGS! WIJ VINDEN HET LEUK OM JOU TE ONTMOETEN BIJ ONZE SAMENKOMST
OP ZONDAG OF BIJ EEN VAN ONZE ACTIVITEITEN. ALS JE VRAGEN HEBT, NEEM GERUST CONTACT OP!”