Over ons

OVER ONS

Rafaël Amersfoort is een evangelische gemeente met zo’n 800 leden. Wij verlangen ernaar dat de Hemel de aarde raakt; we geloven dat we nu al in Gods Koninkrijk op aarde leven.
 

In onze samenkomsten maak je kennis met Jezus: wie Hij is en hoe je een relatie met Hem kunt hebben. Je gaat ontdekken dat jij waardevol bent in Zijn ogen. En dat je een geweldig leven kunt hebben met God!
 

Onze kerk is niet alleen kerk voor leden en bezoekers. We staan midden in de samenleving en we willen impact hebben op de mensen om ons heen. In Amersfoort, maar ook ver daarbuiten.

ONZE GESCHIEDENIS

WAT GELOVEN WIJ

Habakuk 2:14
“Want de aarde zal vol worden met de kennis van de heerlijkheid van de HEERE, zoals het water de bodem van de zee bedekt.”

 

PASSIE – TRANSFORMATIE – IMPACT
Onze passie is Jezus en Zijn Koninkrijk. Wij geloven in transformatie van onszelf naar volwassen zonen en dochters van God. Onze missie is om impact te maken op Amersfoort en omstreken. Zodat Gods heerlijkheid wordt gezien en ervaren op elk terrein van de samenleving.

- LEES VERDER -

LEIDERSCHAP

Het voorgangers binnen Rafaël Amersfoort geven leiding aan de gemeente-familie, dat zijn alle mensen van jong tot oud die functioneren in diverse kleinere en grotere groepen. In de gemeente-familie worden mensen liefdevol opgenomen en mogen zij groeien naar het beeld van Christus (discipelschap). 
 

De bedieningen bouwen de gemeente op: zij helpen de gemeente-familie om te gaan functioneren naar Gods plan, door te gaan leven vanuit Gods tegenwoordigheid. De staf ondersteunt de gemeente-familie en de bedieningen.

- LEES VERDER -

“KOM EENS LANGS! WIJ VINDEN HET LEUK OM JOU TE ONTMOETEN BIJ ONZE SAMENKOMST
OP ZONDAG OF BIJ EEN VAN ONZE ACTIVITEITEN. ALS JE VRAGEN HEBT, NEEM GERUST CONTACT OP!”