Over ons

OVER ONS

Rafaël Amersfoort is een evangelische gemeente met zo’n 800 leden. Wij verlangen ernaar dat de Hemel de aarde raakt; we geloven dat we nu al in Gods Koninkrijk op aarde leven.

In onze samenkomsten maak je kennis met Jezus: wie Hij is en hoe je een relatie met Hem kunt hebben. Je gaat ontdekken dat jij waardevol bent in Zijn ogen. En dat je een geweldig leven kunt hebben met God!

Onze kerk heeft is niet alleen kerk voor leden en bezoekers. We staan midden in de samenleving en we willen impact hebben op de mensen om ons heen. In Amersfoort, maar ook ver daarbuiten.

ONZE GESCHIEDENIS

WAT GELOVEN WIJ

Habakuk 2:14
“Want de aarde zal vol worden met de kennis van de heerlijkheid van de HEERE, zoals het water de bodem van de zee bedekt.”

 

PASSIE – TRANSFORMATIE – IMPACT
Onze passie is Jezus en Zijn Koninkrijk. Wij geloven in transformatie van onszelf naar volwassen zonen en dochters van God. Onze missie is om impact te maken op Amersfoort en omstreken. Zodat Gods heerlijkheid wordt gezien en ervaren op elk terrein van de samenleving.

- LEES VERDER -

LEIDERSCHAP

Het voorgangersteam binnen Rafaël Amersfoort houdt zich bezig met de dagelijkse leiding van de gemeente. De voorgangers zijn onderdeel van een breder Geestelijk Leiderschapsteam (GLT). Het GLT bepaalt de geestelijke koers van de gemeente.

Het GLT zoekt in alles de leiding van God: ‘We zijn vol passie om het Koninkrijk van God zichtbaar te maken. Transparantie, vertrouwen in elkaar en onderlinge vriendschap zijn de basis voor onze beslissingen.’

- LEES VERDER -

“KOM EENS LANGS! WIJ VINDEN HET LEUK OM JOU TE ONTMOETEN BIJ ONZE SAMENKOMST
OP ZONDAG OF BIJ EEN VAN ONZE ACTIVITEITEN. ALS JE VRAGEN HEBT, NEEM GERUST CONTACT OP!”