Jongeren 12-25 Jaar

 

Impact Alive

Het doel van Impact is om jongeren en jongvolwassenen te helpen in hun bestemming te komen, om vriendschappen te ontwikkelen en te groeien in hun eigen relatie met God.

 

Elke 1ste zondag van de maand is er op zondagavond tussen 19:30 – 21.00 uur een jongerendienst en de 3e zondag van de maand is er Impact-connect (kleine groepen).

Elke jongere vanaf de eerste klas van het voortgezet onderwijs is van harte welkom!

       

             

Impact Connect

Impact Connect zijn de kleine groepen van Impact.

Op de derde zondag van de maand komen de tieners in kleine groepen bij elkaar om echt de diepte in te gaan, er voor elkaar te zijn, voor elkaar te bidden en het leven te delen.

 

            

             
 

Arrows

Bij Arrows ben je onderdeel van een groep jongvolwassen christenen (20 – 25 jaar) die een jaar bewust investeren om te groeien naar het beeld van Jezus.
Je wordt aangemoedigd en toegerust om dieper te wortelen in je geloof, te ontdekken wie je bent in Jezus en welke persoonlijke roeping jij ontvangen hebt.
Om vandaar uit vrucht te dragen voor Zijn Koninkrijk.
 
Tijdens de Arrows avonden zijn er momenten van aanbidding, verdieping, reflectie, bemoediging en ontmoeting. Dit doen we op verschillende manieren waarbij we jou activeren om uit te stappen in de gaven en talenten die God je heeft gegeven!

Kijk ook op onze instagram voor actuele updates en wat we doen bij Impact!

               

Check ook onze webshop voor Impact merch!!