Kerk voor kinderen (KeVoKi)

Kerk voor kinderen is een plek waar kinderen elke dag van de week onvoorwaardelijke liefde, oprechte aanvaarding en Godelijke vergeving mogen ontvangen in een kindvriendelijke en ontspannen omgeving. Alles tot doel dat kinderen in een gebroken wereld een volmaakte God kennen en erkenen, de liefde van Jezus kunnen uitdelengeleid door de kracht van de Heilige Geest.

 

0-4 JAAR Regenboog 

Een enthousiast team zorgt op zondagochtend voor de baby’s en peuters van 0 tot 4 jaar.

Kinderen zijn vanaf 9:45 uur welkom en kunnen uiterlijk om 11:45 uur weer opgehaald worden.

 

   

 

Veiligheidsbeleid

Voor het gehele kinder-en jongerenwerk hebben wij een Veiligheidsbeleid opgesteld. Klik hier om dit te lezen.

 

 

 

 

4-12 JAAR KeVoKi 

De kinderen van de basisschoolleeftijd hebben iedere zondag hun eigen Kerk voor Kinderen. Wij willen kinderen al op jonge leeftijd meenemen in een ontmoeting met God, hen leren bidden en te functioneren in de gaven van de Heilige Geest. In ons programma hebben we naast aanbidding en een spreker, ook een gebedskamer waar je komt voor gebed of een goed gesprek. Tot slot kun je je uitleven in drama, dans en sport & spel!

De kinderen zijn verdeeld in 3 groepen: 3 groepen: groep 1-3, groep 4-6 en groep 7-8. De kinderen starten in de dienst bij hun ouders en gaan (op aanwijzing van de beamer) rond 10.30 uur naar hun eigen ruimtes.
Als je nieuw bent: meld je dan even met één van je ouders bij de balie in de foyer. Ben jij tussen de 4-12 jaar en lijkt je dit supertof? Gaaf als jij mee komt doen!

 

Opdragen

Wilt u uw kindje laten opdragen? Klik dan hier voor meer informatie

 

AANMELDEN EN VRAGEN