Maak een dienst mee

SAMENKOMSTEN

Muziek, gebed en een praktische boodschap
Iedere week is er een live samenkomst om 10.00 uur.  We zien ernaar uit om jou te ontmoeten. 

Onze diensten zijn eigentijds en verwachtingsvol. Tijdens de aanbidding zingen we eigentijdse liederen over Gods grootheid en richten wij ons op Hem.
Het prijzen van God gebeurt onder leiding van een moderne aanbiddingsband. We laten ons leiden door de Heilige Geest en soms worden er profetische woorden doorgegeven. Aanbidding is echt een feest! En er is natuurlijk ook een prachtige boodschap.
Benieuwd wie er aanstaande zondag spreekt? Kijk dan even in onze agenda. Als je behoefte hebt aan gebed, staat aan het einde van de dienst altijd het ministryteam voor je klaar dat met je wil bidden. 

I.v.m. met de huidige RIVM richtlijnen is het onderstaande op dit moment niet mogelijk. Mocht je toch vragen hebben, mail ons dan via

Nieuwsgierig geworden? Kom langs!
Kom je ook eens langs? Wij willen je graag ontmoeten. Als je na een samenkomst vragen hebt of nieuwsgierig bent geworden, kun je in gesprek gaan met iemand van het leiderschapsteam of informatie opvragen bij de informatiebalie. Nog leuker? Trek tijdens de koffie gewoon iemand aan z’n jasje! Want daar is na de dienst gewoon tijd voor. 

Voor kinderen en jongeren is er genoeg te doen. 
Ook voor kinderen en jongeren is er bij ons genoeg te doen. Hierover vertellen we je graag meer op de pagina van Kerk voor kinderen. Voor de allerkleinsten is er tijdens de samenkomsten opvang geregeld.

** tijdens speciale diensten kunnen het aantal diensten en de aanvangstijden afwijken. Check daarom ook onze agenda